Tevékenységi körök

Gázvezeték építés

Társaságunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gázvezeték építés területén.

Nagy-, közép- és kisnyomású gázvezetékek kiépítését, rekonstrukcióját, kiváltását is vállaljuk teljes kivitelezéssel, akár több kilométeres távolságokban is. Szolgáltatási területünk nem korlátozódik Zala megyére, az ország egész területén vállalunk kivitelezést, akár generálkivitelezésről, akár alvállalkozóként történő munkavégzésről van szó. Fő profilunk a PE és acél alapanyagú gázelosztó- és szállító vezetékek építése, hibajavítása, rekonstrukciója, kiváltása. Számos referenciával rendelkezünk ezen kívül szerelvényeken (elzárók, különböző nyomástartó edények) és berendezéseken (szabályozó állomások, terményszárítók, aszfaltüzemek) végzett munkálatok terén.

Alépítményi munkálatok

Társaságunk megfelelő műszaki adottságokkal rendelkezik a közműépítés alépítményi munkálatainak kivitelezéséhez, e célt szolgálják kotró-rakodó gépeink, tehergépkocsiink, minikotróink, valamint számtalan földmunkához szükséges kisgépünk, berendezésünk (földfúrók, pneumatikus és hidraulikus törők, tömörítő eszközök, szivattyúk, pátrialemezek, daru).

Saját berendezéssel útátfúrást is vállalunk átmérőtől függően, illetve bontás nélküli vezetékcserét fúrásos technológiával.

Technológia

Műszaki felszereltségünk speciálisan a közműépítéshez idomul, számos PE (hegesztőtükör, fűtőszálas és CNC) és acél (láng- és ív) hegesztőgéppel, valamint az ezek üzemeltetéséhez szükséges berendezéssel (áramfejlesztők, görgők, hidraulikus készülékek) rendelkezünk.

Hibaelhárítás

Karbantartó részlegünk vállalja üzemzavarok elhárítását közműproblémák esetén, mely tevékenységre a helyi villany- és gázszolgáltatóval is együttműködünk, azok szerződött partnereként.

Legyen szó csőtörésről, vízszivárgásról, teljeskörű kivitelezést vállalunk, a területbontástól a helyreállításig bezárólag. Munkánkat úgy igyekszünk végezni, hogy az üzemszünet a lehető legrövidebb idő alatt végetérjen. Az eredeti területállapotot (térkő, aszfalt, beton) saját munkavállalóinkkal helyreállítjuk, hogy nyoma se legyen a munkavégzésnek.

Egyéb tevékenységek

Közműépítési munkáinkat általában teljeskörű kivitelezéssel végezzük, így a szakipari szerelés mellett vállalunk még:

- nyomáspróbát, kompresszoros vezetéknyomást, műszeres méréssel, jegyzőkönyvvel

- útátfúrást

- térkövezést, betonozást, aszfaltozást

- hegesztési munkálatokat